ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Αναζήτηση προϊόντων
Παραγγελίες

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Τα προϊόντα μας έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!

Για τους ανθρώπους που δεν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με το Internet και τους υπολογιστές ή για κάποιο λόγο δεν είναι εφικτή η καταχώριση της παραγγελίας σας μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε την παραγγελία σας μαζί μας τηλεφωνικά στα:2310774166, καθημερινά από τις 9:30 έως τις 16:00

Οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας είναι σε θέση να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις προσφορές και να σας συμβουλεύσουν για συμπληρωματικά προϊόντα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην παραγγελία σας.

Αν η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, ενημερώστε τους αρμόδιους του τμήματος για να συμπεριλάβουν τη συσκευασία δώρου στο πακέτο αποστολής. Όλες οι παραγγελίες τα είδη των οποίων υπάρχουν σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων η αποστολή θα εκτελεστεί από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Τα στοιχεία που θα σας ζητήσουμε για την καταχώρηση της παραγγελίας σας είναι:

  • Τα προϊόντα που επιθυμείτε καθώς και τις αντίστοιχες ποσότητες.
  • Ασφάλιση μεταφοράς προϊόντων.
  • Όνομα και Επώνυμο.
  • Τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και ώρες επικοινωνίας.
  • Email (αν υπάρχει).
  • Διεύθυνση αποστολής (Οδός, αριθμός, πόλη, ΤΚ, Χώρα).
  • Στοιχεία τιμολόγησης (για την περίπτωση που θα κοπεί τιμολόγιο σε διαφορετικά στοιχεία από αυτά της αποστολής). Σε περίπτωση εκδόσεως τιμολογίου, και για ποσά μεγαλύτερα το 500 ευρώ +ΦΠΑ, θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
    (Εθνική GR6601108720000087244000110)

Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση τηρούνται αυστηρά όλοι οι όροι που αναγράφονται στην επιλογή «Πληρωμές & Ασφάλεια Συναλλαγών» του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι όροι παροχής υπηρεσιών της εξ αποστάσεως παραγγελίας προϊόντων.

* Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται για παραδόσεις μόνο εντός Ελλάδας

Αντικαταβολή με Courier 5 € (έως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον Κg η χρέωση είναι 1 €)

Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Courier χωρίς χρέωση αντικαταβολής 3 € (Έως 2 κιλά, προυποθέτει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή online πληρωμή. Για κάθε επιπλέον Κg η χρέωση είναι 1 €)